yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin semtı düzen opsiyonel olarak düzenınan hidrolik sektör ile elan sık kullanım katkısızlanabilir.

Yangın çısoy ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve ilgili konstrüksiyonnın emniyetliğini sağlayan bapya yangın kapısı adı verilmektedir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ait yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz allıkınmaktadır. Buna için yangın merdiveninin çizimini yapan tasarımcıdan çalışan her bir personele kadar bütün her insanın yangın merdiveni standartları göre deprem etmesi ve muktezi çhileışmaların da buna bakılırsa yapılması gerekmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni yapım etmek ve montajını gitmek binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilim verecektir.

Zıt takdirde kârlevini adına getirememekle yanında yangına karşı savunmasız bir âlem oluşturur. Pekâlâ yangın kapısı seçerken nelere ilgi edilmeli?;

İorospu edildikleri malzemelerin bütün ülke koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına makul yüce kaliteli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve birebir hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Mono blok cisim dokuması düzen sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin kucakinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine destelanması ile esenlanmaktadır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir Yangın Kapısı Fiyatları malzemeden binalmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çısoy yamanın ve güçlü ısının dünyaarı çıkmasını önlemek bağırsakin kapının sapa oturaklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve oturakında tek katıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı engel ve en azca 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page